Rengøringshjælp og service

Professionel rengøring til private hjem og mindre virksomheder

Mangler du hjælp til den daglige rengøring eller savner du en stabil og fleksibel servicepartner, der klarer alle dine rengøringsopgaver med et smil?

RS-Service Group holder til i Faaborg-Midtfyn kommune og tilbyder grundig og kvalitetsbevidst rengøringsservice til en bred vifte en både små og mellemstore erhvervskunder og ikke mindst til private hjem og husstande.

Tøv ikke med at kontakte os for et skræddersyet tilbud, der tilgodeser alle udfordringer og imødekommer dine behov for service og rengøring – uanset om det er kontorrengøring eller privat rengøringshjælp.

Og husk, at vi selv medbringer alt udstyr og alle rengøringsmidler til at klare opgaverne.

Hjælp til rengøring hos RS-Service Group er fradragsberettiget.

Er tilfredshed, troværdighed og tillid til dit rengøringsfirma afgørende for dit valg?

Hos RS-Service Group kan du forvente at møde den samme smilende rengøringsassistent hver gang, at opgaverne skal løses. Alle vores assistenter er højt kvalificerede, har ren straffeattest og er underlagt tavshedspligt.

Vi har 25 års erfaring i branchen og vi ved alt om, at et godt samarbejde er nøgleordet for et godt og tilfredsstillende resultat. Derfor er det vigtigt, at du har tillid og nær personlig kontakt til din rengøringshjælp“, fortæller Renate Hansen, leder af RS-Service Group’s rengøringsafdeling.

Hvorfor bruger vi kun grønne og miljøgodkendte rengøringsmidler?

RS-Service Group tager alle de miljøhensyn, som det overhovedet kan lade sig gøre. Vi er med andre ord yderst miljøbevidste og hjælper med at beskytte både miljøet og naturen mod kradse rengøringsmetoder og kemisk belastende rengøringsmidler.

Vi anvender således kun skånsomme og godkendt miljøvenlige produkter til rengøring – selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken hygiejne, effektivitet eller kvalitet.

Rengøring med spray og klud på mørk overflade

Rengøring af kontor og erhverv

Har du brug for et yderst fleksibelt og serviceminded rengøringsfirma?

RS-Service Group’s helt klare mål, er at levere den absolut bedste service. Derfor er vi også yderst fleksible, når det handler om tid og planlægning af firmarengøring.

Vi tilpasser al erhvervs- og kontorrengøring, så det passer nøje og helt perfekt ind i jeres tidsskema, og så vi ikke forstyrrer i jeres åbningstid, kontortid eller i forhold til andre interne rutiner.

Og når I har brug for ekstra service og yderligere rengøringshjælp i forbindelse med firmaarrangementer og virksomheds-events, står vi naturligvis også klar.

Vi passer på mennesker og natur

5 gode grunde til, at RS-Service Group bruger miljøvenlige rengøringsmidler

RS-Service Group har stillet sig selv fem kritiske spørgsmål, der har været afgørende for valget af de produkter og rengøringsmidler, som vi anvender i praksis. 

1. Er de mere sikre for miljøet?

Ja – det er der ingen tvivl om. Miljøvenlige rengøringsmidler er produceret af naturlige ingredienser, der er langt mere sikre og mindre belastende for miljøet end de kemikaliebaserede produkter.

2. Spiller sundhed en vigtig rolle?

Grønne produkter er langt mere sikre i forhold til menneskers sundhed, hvilket er et yderst vigtigt hensyn for os i hverdagen. De indeholder ingen skrappe kemikalier, der i sidste ende kan være giftige både for vores kunder og for RS-Service Group’s personale og rengøringsmedarbejdere.

3. Er de mere omkostningseffektive?

Grønne og miljøvenlige rengøringsmidler er ofte langt mere omkostningseffektive end de traditionelle kemikaliebaserede produkter. De kræver nemlig ikke kostbare og fordyrende ingredienser, når de fremstilles.

4. Er de biologisk nedbrydelige?

De øko-venlige rengøringsprodukter, som RS-Service Group anvender til både kontorrengøring og i private hjem, er biologisk nedbrydelige. Så ja. Det betyder, at de ikke forårsager uønsket forurening af miljø og natur.

5. Kan de bruges alsidigt og til mange formål?

Grønne rengøringsmidler kan anvendes ligeså bredt som de konventionelle, kemikaliebaserede produkter – fra generel rengøring til mere specifikke opgaver såsom pletrensning.